Acryl caketopper - Hooray

Kleurrijke taarttopper met regenboogkleurtjes en gouden letters

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR640

Alles voor een regenboog feestje (56)

Maak een statement en zet de sfeer meteen juist met deze leuke caketopper in regenboogkleurtjes en goud.

Deze taarttopper past perfect voor elk feest! Het is gemaakt van acryl met veel kleurrijke details.

26,00 €

15,60 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 215947

CollectieBirthday
TypeTaart - en caketoppers
KleurMeerkleurig
STOP/FINISTOP

Kleurrijke Acryl Topper Hooray van Meri Meri is ideaal om je cake of taart extra feestelijk te maken. Dankzij het afwasbare materiaal kan je deze feestdecoratie makkelijk feest na feest hergebruiken.

Het woord 'Hooray' is gespeld in gouden spiegelende acrylletters, de topper is versierd met neonroze, lichtoranje, lichtroze, lichtgeel, mint en lichtblauw detail. De verpakking is gemaakt van milieuvriendelijk papier.

Afmetingen: 19,5 x 18,1 x 0,6 cm

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten. Het verhaal van Meri Meri Meri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter… Magische collecties waar fantasie tot leven komt Magie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een regenboog feestje
Inspiratie en stories