Afwasbaar en herbruikbaar snackzakje - Snack'n'Go - Eco Red

Staat: Nieuw product

Roll'eat

GB224

In dit herbruikbaar zakje van het merk Roll'eat past perfect een boterham of lekker tussendoortje. Het is een slimme keuze en weegt praktisch niks waardoor je het makkelijk met je mee kan nemen.

Dit hip en #zerowaste snackzakje is makkelijk proper te maken en voorzien van een vuilafstotende buitenkant. Laat het smaken!

8,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BOC138

CollectieSnack'n'Go
TypeHerbruikbaar snackzakje
KleurRood
Korting- 40 %

Afwasbaar en herbruikbaar snackzakje Snack'n Go Eco Red van Roll'Eat. Dit vierkant zakje sluit makkelijk met velcro, er past een koek, fruit of hele boterham in en het past perfect in je handtas of de boekentas van je kind. Er zijn verschillende kleurtjes beschikbaar en we hebben ook een foodwrap in deze kleur.

Afmetingen: 18 x 18 cm

Materiaal vuilafstotende buitenkant: 100% polyester - waterproof binnenkant: gelamineerd TPU, vrij van BPA

Gebruiksadvies: makkelijk proper te maken met een vochtige doek, mag ook gewassen worden in de wasmachines, enkel op koud programma.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
201210.05
Roll'Eat is een ecologisch merkje uit Spanje. Ze maken lunchtassen, herbruikbare snackzakjes en foodwraps die voor ons en onze planeet zorgen. Ze brengen creatieve en ecologische alternatieven om wegwerpverpakking te besparen, ecologisch te leven en slimmer te consuminderen met ook op je eigen gezondheid en die van onze aarde. #Reuse&Renjoy