Amusant etui Pinguïn

Staat: Nieuw product

Coq en Pâte éditions

CP230

Deze gekke pingïun begeleidt met veel plezier je kleine schat op kleine uitstapjes naar oma en opa of elke dag naar school.

In dit leuke etui, uit 100% biologische katoen, passen met groot gemak hun tandenborstel en tandpasta of allerlei kleurrijke stiften en tekenmateriaal. Kies zelf waarvoor je het tasje gebruikt, het komt zeker van pas!

15,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

CollectiePolar World
TypeEtuis
KleurGrijs
DiertjesPinguïn

Handig etui'tje met leuke kleuren en schattige pingiun op, van Coq en Pâte. Handig als pennenzak of toilettas, je sluit dit multifunctionele tasje makkelijk met een rits en er zit een ophanglusje aan.

Afmetingen: 13 x 22 x 6 cm

Materiaal: GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Geproduceerd in India op ethisch verantwoorde wijze. Zeefdruk met watergedragen inkt met AZO-vrije kleurstoffen.

Wassen: binnenstebuiten op 30°C

Zoals bij alle Coq en Pâte-collecties, zijn de illustraties op deze tas van de hand van Madeleine Rogers, de Engelse ontwerpster van MIBO. De illustraties zijn gebaseerd op paper toys dieren die ze ontwerpt in gerecycleerd papier en natuurlijke inkt. Alle items van Coq en Pâte worden trouwens gemaakt van organisch katoen met respect voor dier en milieu. 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.042
  • Door Fabienne F.
  •  de 16/09/2019
oke!
Coq en Pâte éditions - Coq en Pâte maakt fashionable accessoires voor kinderen. Tijdens het doorlopen van het creatieve proces besteden ze veel aandacht aan de ethische codes. Coq en Pâte wil het goede voorbeeld geven en tonen dat het mogelijk is om het hele productieproces te doorlopen en toch nog mens en omgeving te respecteren. Hun artikels worden vervaardigd in India en ze gebruiken organisch katoen, volgens de fair trade principes.Liefdevolle kindercollecties met respect voor het milieuHun prachtige collectie zal jouw hart veroveren. Zakken, pakjes, koffers, T-shirts, sjaals, pareos, & zakdoekjes. Allemaal creaties gericht op bedreigde wilde diersoorten om kinderen en hun ouders voor te lichten over de bescherming van bedreigde biodiversiteit.