Angela muziekmobiel - Cat & Golden Caramel mix

Zalige poes muziekknuffel met praktisch lus

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD6490

Slaap zacht met Liewood (83)

Droom weg bij de rustgevende tonen van dit uniek muziekspeeltje. De stoere caramelkleurige muziekkater is de beste vriend van elk kind voor het slapengaan.

Ideale baby-musthave en te gebruiken vanaf de geboorte.

50,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14979-9933-ONE SIZE-CU

CollectieAngela
TypeMobielen
Korting- 40 %

De Angela muziekmobiel Cat & Golden Caramel mix van LIEWOOD is gemaakt van mooi bio-katoen. Een echte musthave voor de babykamer. Er zit een lus met velcro aan de bovenzijde zodat je het speeltje makkelijk overal kan ophangen en het laat een rustgevend slaapliedje horen als je aan de houten ring trekt.

Materiaal: 100% bio katoen, houten ring, met CE-label
Afmetingen: 16 x 16 cm
Wasadvies: Proper maken met een vochtige doek • Niet geschikt voor de wasmachine • Niet geschikt voor de droogkast • Niet bleken • Niet strijken • Niet stomen

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Slaap zacht met Liewood
Inspiratie en stories