Antonio speelset koken - Blue multi mix

Knappe kookset gemaakt uit duurzaam beukenhout dat lang meegaat

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD4669

Stijlvol spelen met Liewood (56)

De Antonio Play Kookset garandeert uren speelplezier terwijl het de vormherkenning en de verbeelding van je kleintje stimuleert. Jawel, letterlijk en figuurlijk: heerlijk!

Koken, spelen en duurzame materialen gaan hand in hand bij deze kookset voor zalig rollenspel, een pareltje uit de speelgoedcollectie van het Deense Liewood.

35,00 €

21,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14535-6911-ONE SIZE-CU

CollectieAntonio
TypeImitatiespeelgoed
PrintsBlue multi mix
KleurBlauw
Korting- 40 %

Antonio speelset koken Blue multi mix is gemaakt van duurzaam beukenhout en creëert een realistisch gevoel voor kinderen tijdens het rollenspel. Mooi houten imitatiespeelgoed uit gelakt en gekleurd beukenhout voor in je speelkeukentje.

Set bestaat uit: Een pan, een pan, een deksel, een spatel en een lepel, het deksel past op zowel de pan als de pan
Materiaal: 100% beukenhout - CE-gemarkeerd
Afmetingen: Pan: 11 x 5 cm - Pan: 11 x 2,5 cm- Deksel: 11 cm x 2,5 cm - Spatel: 4 x 14,5 x 0,6 cm - Lepel: 4 x 14,5 x 0,6 cm
Onderhoud: enkel proper maken met een vochtige doek, niet onderdompelen in water

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Stijlvol spelen met Liewood
Inspiratie en stories