Armband - Hanni

Mooi kindersieraad met ronde parels en strikje

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA501

Schitterende accessoires van Souza for kids! (329)

De knappe ronde parels in verschillende vormen en tinten wit maken van dit sieraad een echt uniek stuk dat past voor elke gelegenheid.

Een geweldig geschenk voor een kleine hartendief!

7,75 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 105484

TypeArmbandjes
KleurWit

Armband Hanni uit de knappe kindersieradencollectie van Souza for Kids! uit Nederland. Dit prachtig sieraad past bij elke outfit en zorgt altijd voor een elegant detail.

Leuke tip! Bijpassende ketting apart verkrijgbaar.

_

Souza for Kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.014
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Schitterende accessoires van Souza for kids!
Inspiratie en stories