Arty block - Schilderen

Blok van 20 dikke A4 pagina's om te schilderen

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ808

Les Couleurs: creatieve tools van Djeco (23)

Schilderen gebeurt niet altijd op doek. Als je kwalitatief papier hebt kan je de mooiste schilderijen maken. En deze blok schilderpapier voldoet aan al je wensen.

Schilder ze!

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08787

CollectieThe colors
TypePapierwaren
Technieken & ambachtenSchilderen
Leeftijdvanaf 4 jaar

Art block papier om te schilderen uit de Les couleurs collectie van Djeco is een echte musthave voor één ieder die graag schildert. In deze blok zitten 20 dikkere A4 pagina's die perfect bestand zijn voor verf en water.

Leuke tip: Ga je voor waterverf, gouache tubes of vingerverf? Kijk zeker naar de complete Les Couleurs collectie van Djeco om aan de slag te gaan.

Afmetingen papier: 24 x 29,7 cm - kaft: 32 x 26 x 1,5 cm
Grammage: 240g/m2

_

Goed materiaal maakt het knutselen, tekenen en schilderen eens zo leuk, daarom maakte DJECO Les Couleurs een lijn knutselmateriaal en kleurtjes om meteen aan de slag te gaan en een pracht resultaat tevoorschijn te toveren. Wat een kleurenpalet!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Les Couleurs: creatieve tools van Djeco
Inspiratie en stories