Arty block - Schilderen

Blok van 20 dikke A4 pagina's om te schilderen

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ808

Les Couleurs: creatieve tools van Djeco (25)

Schilderen gebeurt niet altijd op doek. Als je kwalitatief papier hebt kan je de mooiste schilderijen maken. En deze blok schilderpapier voldoet aan al je wensen.

Schilder ze!

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08787

CollectieThe colors
TypePapierwaren
Technieken & ambachtenSchilderen
Leeftijdvanaf 4 jaar

Art block papier om te schilderen uit de Les couleurs collectie van Djeco is een echte musthave voor één ieder die graag schildert. In deze blok zitten 20 dikkere A4 pagina's die perfect bestand zijn voor verf en water.

Leuke tip: Ga je voor waterverf, gouache tubes of vingerverf? Kijk zeker naar de complete Les Couleurs collectie van Djeco om aan de slag te gaan.

Afmetingen papier: 24 x 29,7 cm - kaft: 32 x 26 x 1,5 cm
Grammage: 240g/m2

_

Goed materiaal maakt het knutselen, tekenen en schilderen eens zo leuk, daarom maakte DJECO Les Couleurs een lijn knutselmateriaal en kleurtjes om meteen aan de slag te gaan en een pracht resultaat tevoorschijn te toveren. Wat een kleurenpalet!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustratoren om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd! Het plezier van creëren en het streven naar kwaliteit Bij Djeco vinden ze het leuk om elke dag opnieuw het meest kleurrijke en fantasierijke speelgoed te bedenken. Zo creëren ze speelgoed en spelletjes die leuk zijn voor iedereen, die mensen doen dromen, lachen en ontdekken. Het doel van Djeco is om kinderen in verrukking te brengen, hun verbeelding te verrijken en hen aan te moedigen om te blijven ontdekken. Met meer dan 1000 producten is dat uiteraard geen probleem. Voor Djeco is naast esthetiek, de kwaliteit en veiligheid van het speelgoed even belangrijk. Alle producten ondergaan een vergaande kwaliteitscontrole en veiligheidstests zodat jouw kindje zonder gevaar kan spelen. Prachtig speelgoed voor elk kind Is jouw kind een creatieve vogel of eerder een actieve wereldontdekker? Djeco heeft zowel avontuurlijke als creatieve spelletjes in het aanbod. Creatieve spelletjes Voor de kleine tekenaars en kunstenaars is er de Djeco Design collectie , het Atelier Les Petits , Atelier Au Bonheur des Filles  en het Atelier Couleurs . Deze collecties bestaan uit leuke knutseldozen, full-colour boekjes met instructies, toffe sets van stickers en stempels, kleurrijke potloden en penselen, en zoveel meer. Kortom alles wat je kind nodig heeft om zijn of haar creativiteit te uiten! Avontuurlijke spelletjes Beleef de leukste avonturen met de figuurtjes van onder meer de  Petit Home en  Art Toys collectie. De wereld redden met superhelden, een schip kapen met piraten of een gezellig theekransje houden met de hele poppenfamilie. Laat de fantasie maar de vrije loop gaan!
Collectie Les Couleurs: creatieve tools van Djeco
Inspiratie en stories