Avontuurlijke Terra Kids hoofdlamp

Staat: Nieuw product

Haba

KZ40158

Terra Kids collectie by Haba (50)

Ga op avontuur met deze stoere hoofdlamp uit de terra kids collectie van Haba, en je hebt altijd alles gezien!

12,99 €

10,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302619

CollectieTerra Kids
TypeLampen
Leeftijdvanaf 5 jaar

Bij het wandelen, kamperen of gewoon bij het lezen voor het slapengaan – met deze hoofdlamp bewaren kinderen ook bij schemering en duisternis altijd het overzicht. Met leds in twee kleuren, twee helderheidsniveaus en een knipperende seinlamp. De verstelbare elastische hoofdband in nylon houdt de lamp stevig op zijn plaats, en is aangenaam om te dragen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22.54.315.60.077
  • Door Barbara V.
  •  de 04/12/2020
Zou goed zijn om direct ook aankoop batterijen aan te bieden, want die zijn nodig om de hoofdlamp direct te kunnen gebruiken
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories