Babyslofjes Jodhpur - Toffee

Staat: Nieuw product

Bobux

soft sole babyslofjes by Bobux (87)

Deze bruine babyslofjes in klassieke Jodhpur-stijl hebben een elastisch zijpaneel en treklusje zodat je deze eenvoudig aan- en uit kan trekken. Deze tijdloze laarsjes zien er lekker stoer uit en matchen meet elke outfit van je kindje.

Soft sole collectie van Bobux. Een tweede huid voor gevoelige voetjes, die bescherming, comfort en een stevige grip biedt. Bobux wil de natuurlijke ontwikkeling van kindervoetjes bevorderen, zodat kindjes hun hele leven lang gezonde voeten hebben. Op blote voeten lopen is het allerbeste, daarom ontwikkelt Bobux innovatieve schoenen waarin dit het best benaderd wordt.

Deze slofjes zijn gemaakt van zeer soepel leer, dat op een ecologisch verantwoorde manier gelooid is. De zool is opgeruwd waardoor hij slijtvast is en ervoor zorgt dat je kindje niet wegglijdt als hij gaat kruipen of zich begint op te richten.

35,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1001-000-14

KleurBruin
CollectieSoft Soles
TypeSlofjes
Type BobuxJodhpur
  • 100% lederen bovenkant voor een huidvriendelijke bescherming.
  • De antislipzool van suède zorgt voor een natuurlijke grip.
  • Super flexibel, waardoor groeiende voeten alle vrijheid hebben om op natuurlijke wijze te bewegen.
  • Elastische sluiting zorgt ervoor dat de slofjes goed blijven zitten.
  • De vrolijke designs prikkelen de fantasie.

Bobux staat voor ecologisch verantwoord produceren om de wereld van onze kinderen gezonder en duurzamer te maken. De ecologische filosofie van Bobux werkt door in het hele productieproces, van productontwikkeling en ontwerpen, tot de keuze van grondstoffen en verpakking.

  • Alle leveranciers moeten aan de internationale milieuvoorschriften voldoen en garanderen dat de grondstoffen veilig en niet giftig zijn.
  • Alle testen worden door onafhankelijke en erkende organisaties uitgevoerd conform internationale milieunormen.
  • Elke productie wordt vooraf uitvoerig getest en gecontroleerd.
  • Alle producten worden met de grootste zorgvuldigheid en in overeenstemming met de strengste veiligheidsvoorschriften vervaardigd.
  • Ergonomisch en veilig voor kinderen.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.55.5170.18
Bobux -Bobux International LTD is opgericht in Januari 1991. De Nieuw Zeelandse designers Chris en Colleen Bennett ontwikkelden een unieke, innovatieve en nieuwe categorie van lederen schoentjes met zachte zooltjes voor kinderen. En lanceerden dit onder hun merk, Bobux. De Bobux baby schoentjes zijn gemaakt van zacht, natuurlijk Eco-leer, dit is veiliger voor uw baby en het milieu. Pediaters noemen het het perfecte schoeisel voor kinderen onder 2 jaar en raadden de Bobux schoentjes dan ook sterk aan. Het zachte leder bovenaan en de suède lederen zool geven de voetjes van uw baby de mogelijkheid om naar behoren te functioneren en te groeien zonder beperkingen. Een uniek elastisch systeem maakt Bobux gemakkelijk om aan te doen en aan te blijven!
Collectie soft sole babyslofjes by Bobux
Inspiratie en stories