Badponcho - Mrs. Rabbit

Roze kinderponcho met konijn op de kap

Staat: Nieuw product

Trixie

TRX042

Trixie - Animal towel range (29)

Een beweeglijke kleuter warm houden dat doe je met deze superschattige roze badponcho. Door de leuke kap met konijnenoortjes blijft je kindje altijd warm. Ideaal om mee naar het zwembad of het strand te nemen. Binnenin is ook een handig ophanglusje voorzien. Doe hem snel aan en jouw kleintje is helemaal klaar om verder te spelen.

42,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 11-835

TypePoncho's
KleurRoze
DiertjesKonijn

Zachte badponcho met kap Mrs. Rabbit uit de speelse Animal Towel Range van het Belgische merk Trixie. Deze poncho is verkrijgbaar in de leuke dierenfiguren Mr. Fox, Mr. Polar Bear, Mrs. Rabbit en Mrs. Elephant. 

 

Wasadvies: wassen op 30°C

Materiaal: 100% organische badstof en drukknopen

Maat: 2-4 jaar

-

De collecties van Trixie slagen er telkens weer in de fantasie van kinderen te prikkelen. Dit speelse Belgische merk houdt van kleur en hun producten zijn altijd groen en duurzaam. Ze kiezen voor hoogkwalitatieve everyday essentials in frisse prints. Spulletjes die lang meegaan, de tough love van de allerkleinsten overleven én goed zijn voor onze planeet. Alledaagse rituelen worden met Trixie meteen een stuk vrolijker.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Trixie is een fris en jong merk voor de allerkleinsten tot de flinke kleuters en net iets ouder. Al hun producten zijn met grote zorg ­ontworpen met originele, kleurrijke prints en fijne materialen, zonder schadelijke stoffen en vervaardigd uit uiterst zacht biokatoen. Dit Belgisch merk is zeker het ontdekken waard!Fantasierijke collecties voor baby’s tot tienersBij Trixie vind je alle basisbenodigdheden en decoratie voor een prachtige kinderkamer. Ook voor de badkamer en speelkamer heeft Trixie de juiste accessoires in huis. De collecties gaan van echte eyecatchers met felle kleuren en levendige prints, tot collecties met zachtere kleuren en subtielere prints.Mooie kinderproducten met respect voor het milieuTrixies producten moeten niet enkel mooi zijn, maar moeten ook lief zijn voor onze planeet . Daarom kiezen zij steeds voor de stof- en productiekwaliteit en maken ze steeds hun producten van biologisch katoen .
Collectie Trixie - Animal towel range
Inspiratie en stories