Bankschroef & lijmklemmen - Terra Kids

Knutselgereedschap van Terra Kids by Haba

Staat: Nieuw product

Haba

HAB931

Terra Kids collectie by Haba (56)

Aandraaien, klemmen, vasthouden! Met deze bankschroef kan je onder meer stokken, planken en buizen vastmaken om verder te bewerken. Zo bouwen kids eenvoudig de meest creatieve constructies.

Het gereedschap is speciaal gemaakt op maat van kinderhanden.

44,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 306012

CollectieTerra Kids
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 8 jaar

Leuk knutselgereedschap Terra Kids van Haba om zowel binnens- als buitenshuis te gebruiken. Met de bankschroef kunnen de meest uiteenlopende materialen worden bevestigd voor verdere bewerking. Als de ondergrond te dik is of extra beschermd moet worden, kan de bankschroef op de multiplexplaat worden bevestigd. Deze kan dan met de lijmklemmen snel en eenvoudig worden vastgezet. 

Afmetingen mulitplexplaat: 21 x 30 cm
Spanwijdte bankschroef: 45 mm
Inhoud: 1 bankschroef, 2 lijmklemmen, 1 multiplexplaat, schuimrubber
Materialen: staal, aluminium, polyethyleen high density, ethylenvinylacetaat, hout & gietijzer

_

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories