Beestige postkaart - Savanne tijger

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS103

Wie sluipt daar door het struikgewas? Het is de coole tijger van Petit Monkey, getekend door Rebecca Jones. Vol van kleur en ideaal om te sturen voor elke gelegenheid of gewoon op te hangen in de kinderkamer. Zo mooi!

1,29 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : PC49

Mooie off set geprinte postkaart 'Savanne tijger' van de hand van Rebecca Jones, voor het Nederlandse merk Petit Monkey. Ze brengen een prachtige collectie van speelgoed en toffe kinderkamer accessoires, kinderservies, brooddozen, posters, en zoveel meer. Altijd afgewerkt met de meest guitige illustraties die de verbeelding prikkelen.

Deze postkaart is geprint op stevig FSC mixed matt papier van 400 gram

Afmetingen: postkaart formaat - 14,8 x 10,5 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
111150.01
  • Door Margot D.
  •  de 12/05/2020
prijs/kwaliteit top! leuke & originele kaartjes
Petit Monkey - Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!