Belegd stokbrood - Biofino

Staat: Nieuw product

Haba

HAB618

Met de vele plakjes tomaat, mozzarella en blaadjes rucola ziet jouw 'smoske' er om op te eten uit ;-)

De liefdevol en levensecht vormgegeven Biofino-snack van HABA wordt snel het lievelingspeelgoed in jouw winkel of kinderkeukentje. Kleine chefs houden ervan het stokbrood telkens weer te beleggen voor hun poppen, zichzelf, mama, papa, opa, oma, ...

 

11,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305066

CollectieWinkeltje, Biofino & accessoires
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Belegd stokbrood Biofino met veel losse stukjes om zelf je broodje te beleggen. Perfect voor talloze rollenspellen en erg gedetailleerd vormgegeven.

Inhoud: 4 plakjes tomaat, 3 plakjes mozzarella, 4 blaadjes rucola, 1 stokbrood.

Afmetingen: 7 x 5 x 13,5 cm
Leeftijd: 3 jaar
Materiaal: polyester

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.