Betoverend atelier waterverf - India

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ529

Djeco DESIGN BY Collectie (122)

Maak nu de mooiste schilderijtjes - om je kamer te decoreren of cadeau te doen aan oma - met deze mooie atelier schilderen op nummer!

Het thema van de 4 schilderijtjes zijn magische Indische figuren. Inclusief een duidelijke stappenplannetje voor prachtige resultaten.

17,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08964

CollectieWorkshops
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenSchilderen
Leeftijdvanaf 7 jaar
Korting- 40 %

Het kunst op nummer met waterverf atelier India van Djeco bevat 4 platen om te verven, 8 waterverfpastilles, een penseel en een instructieboekje. 

Leeftijd: vanaf 7 jaar
Afmetingen verpakking: 23,5 x 23 x 4 cm
Design: Muriel Kerba

Djeco heeft voor elk kind wat wils: voor kleintjes vanaf 3 jaar, voor jongens en voor meisjes, voor tweens tot 13 jaar, voor schilders, voor kleurders, voor tekenaars, voor stempelaars, voor knippers en plakkers, voor boetseerders, voor naaisters, voor mode- en juwelenontwerpsters, voor origami-vouwers, voor handwerk(st)ers en knutselaars.... je vind vast en zeker een creatieve doos die bij je past!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Djeco DESIGN BY Collectie
Inspiratie en stories