chouette marionnette dinosaure spéciale sable

beweegbare dinosaurus zandhandpop

Staat: Nieuw product

Haba

KZ24741

Bouwdino - HABA (19)

Deze leuke dinosaurus handpop is ideaal voor spannende opgravings- en rollenspellen in het zand: de dinokop begraven en als echte archeologen...

17,95 €

Add to my wishlist

Deze leuke dinosaurus handpop is ideaal voor spannende opgravings- en rollenspellen in het zand: de dinokop begraven en als echte archeologen weer opgraven. Of gebruik de dino als zandschep! Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Materiaal: PP-kunststof.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.213.720.70.276
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301455

Collectie Bouwdino - HABA
Inspiratie en stories