tunique chevalier Lancelot

bijzondere mooie lancelot tuniek met riem

Staat: Nieuw product

VAH

Met de lancelot tuniek ben je een ware ridder, helemaal paraat om op missie te vertrekken! De open tuniek met v-hals is versierd met het lancelot...

39,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Met de lancelot tuniek ben je een ware ridder, helemaal paraat om op missie te vertrekken! De open tuniek met v-hals is versierd met het lancelot embleem en heeft een bijhorende riem. Tussen de riem kan jouw kleine ridder allerlei attributen steken zoals zijn zwaard en dolk. Trek ten strijde en win alle veldslagen!

Verkrijgbaar in 2 kleuren. Voor helden tussen 4 en 7 jaar. Ruglengte: 78 cm. Schouderbreedte: 36 cm. Materiaal: 100% katoen. Wassen op 40°.

PersonageRidder
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
367800.35
Voor zwaarden, schilden, bijlen, dolken en veel meer historisch speelgoed zit je bij VAH aan het juiste adres. Het familiebedrijf specialiseerde zich 35 jaar lang in traditionele houtbewerking en vandaag de dag zijn ze een kei in wat ze doen ! Traditioneel handwerk en innovatieve ideeën zijn de perfecte ingrediënten voor succesvol, artisanaal speelgoed voor kleine ridders, piraten en prinsessen. Ideaal voor stoere verkleedpartijen en avontuurlijk rollenspel. Met oog voor detail wil VAH kwalitatief speelgoed aanbieden voor alle fantasierijke bengels die de vreugde van de geschiedenis van top tot teen willen beleven ! « Quality not quantity » is het stokpaardje van het houtbewerking bedrijf. Alle handgemaakte VAH-producten worden geproduceerd in Duitsland. Zo kan het speelgoed vervaardigd worden met lokale producten. Verenigbaar met milieu- en gezondheidsstandaarden en gelabeld met CE testing stempels. Bovendien zijn alle zwaarden en dolken afgewerkt met onscherpe punten, zo gebeuren er geen ongelukjes. De liefde voor artisanale houtbewerking is voelbaar tot in het eindproduct. Neem zwaard en schild te hand en trek ten aanval !

product referentie :309