Bioscoopset De Avond - Les petites merveilles

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO116

Moulin Roty: Les Petites Merveilles (4)

Maak een eigen cinema op je kamer of maak het gezellig in de woonkamer en bouw je eigen bioscoop na met deze prachtige set.

Tickets voor de bezoekers, een projector met 5 verschillende schijven en thema's die tot de verbeelding spreken en posters van de films. Klaar voor de show? Genieten maar!

29,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 711115

CollectieLes Petites Merveilles
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 4 jaar

Toffe bioscoopset De Avond uit de Les Petites Merveilles reeks van het Franse Moulin Roty is een fijn en tot de verbeelding sprekend geschenk voor jong en oud. Met deze set kan je de wereld van cinema nabootsen. Een must-have voor de toekomstige filmfanaten en een erg uniek cadeau voor elk kind. Opgelet: deze set is Franstalig.

Leeftijd: vanaf 4 jaar
Afmetingen verpakking: 19 x 26 x4 cm

Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’.
Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
261940.38
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Moulin Roty: Les Petites Merveilles
Inspiratie en stories