Birdie springtouw - Rose multi mix

Verstelbaar springtouw uit siliconen voor kindjes

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD3392

Stijlvol spelen met Liewood (104)

Touwtje springen is een klassieker en toch werd het in een hip jasje gestoken door Liewood met dit leuk en duurzaam springkoord in verschillende tinten van roze.

Een springtouw is zoiets simpels en toch geeft uren speelplezier. Je kunt alleen springtouwen of met je vriendjes en het is meteen ook een leuke work-out.

14,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14196 2255

TypeSpringtouw
PrintsRose multi mix
KleurRoze

Het Birdie springtouw Rose multi mix van Liewood zorgt niet alleen voor urenlang speelplezier, maar ontwikkelt ook de motoriek van je kind. De lengte van het kinder springtouw is aanpasbaar aan de lengte van je kind en de handvatten zijn super licht en afgewerkt met schattige dierendetails.

Aanbevolen leeftijd: vanaf 4 jaar
Materiaal: 100% siliconen
Afmetingen: verstelbare lengte max: 240 cm - handgrepen: 11,5 x 3 cm

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot hip kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.15
Liewood - Dit fantastisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, kniekousen, zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies in delicate kleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen.Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezinLiewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur.Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproductenLiewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord-producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind.Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Stijlvol spelen met Liewood
Inspiratie en stories