Blauwe drinkfles - Space print

Staat: Nieuw product

Rice

RI302

Choose Happy met Rice! (10)

Dorst onderweg? Deze knappe, doorzichtige drinkfles met een rietje in de deksel maakt het super makkelijk en leuk om dorst onderweg te lessen.

Het blauwe deksel met rietje is perfect te openen door kleine handjes. Bijpassende brooddoos apart verkrijgbaar.

9,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : PLBOT-SPA *

TypeDrinkflessen
KleurBlauw

Praktisch Space print drinkfles met rietje van RICE, in deze waterfles kan je 500 ml drinken met je meenemen en is het gemakkelijk om die dorst te lessen terwijl je on-the-road bent of naar school gaat. Vul het met water of je favoriet drankje, het is er echt eentje om mee op school te pronken. Een prima match met de andere items in dezelfde print uit de Choose Happy collectie van Rice.

Materiaal: kunststof, vrij van BPA

Afmetingen: 21 cm hoog, 6,5 cm diameter - gewicht: 90 gram - volume: 500 ml

Gebruiksadvies: niet geschikt voor de microgolfoven, mag wel in de afwasmachine

_

De lente komt, kersen zullen bloeien ... het komt allemaal weer goed. Ook in onzekere tijden na het vreemde jaar 2020. No rain, no flowers! De lentecollectie van Rice bloeit weer van kleur en geeft ons een boost om de grijze dagen snel achter ons te laten. Het verschil zit vaak in de kleine dingen. Blijf kleurrijk en sterk - Choose Happy met de SS 2021 collectie van het prachtige Rice!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
122100.111
Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer.Breng geluk en kleur in jouw huisMet de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is.Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!
Collectie Choose Happy met Rice!
Inspiratie en stories