Blauwe fantasie armband - Carli

Wondermooi kinderarmbandje met fijne pareltjes

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

KZ28859

Schitterende accessoires van Souza for kids! (347)

Voor iedere outfit de perfecte juweeltjes! Wat dacht je van deze mooie armband in verschillende blauwe tinten ? Met heel veel pareltjes in verschillende maatjes en als eyecatcher een mooie blauwe roos.

4,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

TypeArmbandjes
KleurBlauw

Voor iedere outfit de perfecte juweeltjes ! Wat dacht je van deze mooie armband in verschillende blauwe tinten ? Met heel veel pareltjes in verschillende maatjes en als eyecatcher een mooie blauwe roos.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Schitterende accessoires van Souza for kids!
Inspiratie en stories