laptop hoes 13inch 'Bliksem'

Bliksem laptop hoes (13inch)

Staat: Nieuw product

ENGEL.

KZ40392

Duurzame tassencollectie van ENGEL. (75)

Geen storm te hevig voor deze coole bliksem tassen van Engel.! Ook de laptop hoes kan tegen een stootje.

24,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 11.84

CollectieThunder
TypeHoezen tablet en laptop
KleurMeerkleurig

Een vrolijk begin, is het halve werk. Bij het zien van deze vrolijke print, krijg je bijna zin om een uurtje eerder te beginnen. De waterafstotende hoes is gemaakt van recyclede limonadeflessen. In de binnenzijde zit een extra vak over de hele breedte. De hoes beschermt je laptop door de dikke voering en is voorzien van een stevige rits.

Wolken zijn wonderbaarlijke creaties van de natuur. Sommige zijn net een donzen dekbed of lijken op een dier. Uit onze ENGEL. wolk valt straks een pittig donderbuitje maar daarna gaat zeker de zon weer schijnen.

Afmetingen : 36 x 3 x 26 cm.

Ontwerp : Anouk Pruim.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.30.360.020.16
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!
Collectie Duurzame tassencollectie van ENGEL.
Inspiratie en stories