Borstriem Deluxe - Daisy yellow

Universeel en handige chest strap in geel

Staat: Nieuw product

Sticky Lemon

RIL402

Childhood memories with Sticky Lemon (17)

Hou je tas om je schouders en ga voor ultiem draagcomfort met de universele borstband van Sticky Lemon, dit exemplaar in warm geel is een geschenk uit de hemel voor actieve avonturiers.

De chest strap is universeel en voorzien van een plastiek clip. Vastklikken en je bent klaar om de wereld te veroveren ... of naar school te vertrekken ;-)

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1801919

CollectieChildhood memories
TypeBorstriempjes
KleurGeel

Verstelbare borstriem Daisy Green uit de collectie van STICKY LEMON houdt de schouderriemen van je rugzak perfect om je schouders. Klik hem gewoon om de schouderhengsels et voilà, je bent klaar om te gaan!

Universeel en verkrijgbaar in verschillende tinten zodat hij prima bij je rugzak past >

Materiaal: katoen met plastic clip
Afmetingen: 9,4 x 14 cm

_

Elke collectie van Sticky Lemon is bont en gedurfd, vol simpele vormen en duidelijke contrasten. Ook deze nieuwe Sprinkles-collectie is wat ons betreft een schot in de roos. Geïnspireerd op een oer-traditioneel Hollands ontbijt: hagelslag. De effen tassen zijn afgewerkt met sprinkled handvaten, de meerkleurige tassen met gestreepte handvaten. Alle tassen zijn vanbinnen voorzien van een hippe handgetekende hagelslag print.  Voor een verrassende finishing touch!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Sticky Lemon - Dat is een opvallend leuk en fris kindermerk uit Nederland, boordevol kleur en speciaal ontworpen voor eigenzinnige en zoete kids. Sticky Lemon heeft een prachtige tassenlijn, met rugzakken en bijhorende pennenzakken. De Sticky Lemon-lijn ademt eigenzinnige kleurencombinaties. Zoet en stoer worden perfect gecombineerd ... net zoals in een overheerlijke citroen! Hey sweet bigger one let's play outside my poppy colours will shine in the bright sunlight dance, run, lay down in the grass be a little quirky together we love
Collectie Childhood memories with Sticky Lemon
Inspiratie en stories