NULL

breiboek 'Arne & Carlos breien de bloemetjes buiten'

Staat: Nieuw product

Kosmos Uitgevers

KZ23532

Het Scandinavische brei-duo neemt de lezers mee de tuin in. Een tuin die boordevol inspiratie zit voor het boek Arne & Carlos breien de...

19,99 €

15,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Het Scandinavische brei-duo neemt de lezers mee de tuin in. Een tuin die boordevol inspiratie zit voor het boek Arne & Carlos breien de bloemetjes buiten. Van onderzetters in de vorm van vlinders en buitenkussens met bloemenprints, tot grotere projecten zoals een multifunctioneel granny squares-plaid.
Dit boek biedt een prachtige verzameling van brei-items, inclusief uitleg en sfeervolle fotografie. Gooi de ramen open, snuif de buitenlucht op en neem de breinaalden mee naar buiten! Want wie wil nu geen breiboeket uit de tuin van Arne & Carlos?!

Auteurs: Arne Nerjordet & Carlos Zachrison
ISBN: 9789043915656
Pagina's: 136


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20.52800.7
Wat is er leuker dan zelf iets moois maken? Naaien, haken, sieraden maken, tekenen, kleuren, schilderen… Kosmos Uitgevers heeft al meer dan twintig jaar ervaring in de creatieve branche. En de uitgeverij loopt steevast voorop in de laatste trends. De Hobby & Creatief boeken van Kosmos Uitgevers bieden ideeën en technieken waarmee je direct aan de slag kunt. Breien met Arne & Carlos, haken met Hoooked Zpagetti, loomen met Band-it!, mutsen haken met MyBoshi, kaarten maken met Marianne Perlot, tekenen met Barrington Barber, schilderen met Bob Tomanovic − aan jou de keuze! De creatieve DIY-boeken geven een duidelijke uitleg waarmee iedereen aan de slag kan. Creatief plezier is gegarandeerd voor jong en oud, van beginner tot (ver)gevorderde. Met de Hobby & Creatief boeken van Kosmos Uitgevers maak je iets moois waar je trots op kunt zijn!