Brooddoos Flower - Red / Pink

Staat: Nieuw product

Blafre

MCH119

Blafre lunchtijd ! (58)

Blafre geeft kleur aan elke (school)dag! De brooddozen zijn stijlvol en bont tegelijk. Ideaal voor stijlvolle ouders en toch helemaal op maat van kleine kinderen. Al kan mama hier ook wel mee wegkomen, niet?

Dankzij de handige vakverdeling neem je naast klassieke botterhammetjes ook makkelijk een yogurtje of ander snackje mee in deze brooddoos vol bloemetjes op het deksel.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BL7606

TypeBrooddozen
KleurMeerkleurig

Prachtige Blafre lunchbox in twee kleuren met retro bloemendesign op het deksel. Deze stevige brooddoos is echt super hip, kleurrijk én functioneel! Dankzij de handige vakverdeling: één groot vak voor boterhammen en twee kleine vakjes voor yoghurt of fruit geeft je je kleintje met het grootste gemak elke dag een gevarieerde lunch mee. Het deksel opent gemakkelijk bij de hoeken.

Tip! Ook leuk om te mixen en matchen met de Blafre brooddozen en roll top rugzakken in dezelfde en contrasterende kleuren.

Materiaal: HDPE, BPA-vrij - vaatwasserbestendig
Afmetingen: 18,8 x 13,2 x 7,3 cm
Herkomst: ontworpen en vervaardigd in Noorwegen

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Blafre is een familiebedrijf uit Noorwegen, opgericht in 2005. Het bedrijf is in handen van Ingrid en Remi. Ingrid is designer en Remi regelt al de rest. Hun grootste inspiratie is hun dochtertje, Nora.Duurzame & retro geïnspireerde kinderproductenDe collecties van Blafre variëren van unieke opbergblikken , RVS drinkflessen en thermoskannen tot beddengoed , slabbetjes , papierwaren en kamer decoratie . Stuk voor stuk uniek in z’n design en gemaakt van de allerhoogste kwaliteit en de meest duurzame materialen.
Collectie Blafre lunchtijd !
Inspiratie en stories