Brooddoos - Tractor In Verschillende Kleuren

Kunststof lunchbox in de vorm van een coole tractor

Staat: Nieuw product

Blafre

Blafre lunchtijd ! (54)

BLAFRE heeft heel wat leuks in petto om de terugkeer naar school bijzonder aangenaam te maken. Zoals deze übercoole lunchbox in de vorm van een...

20,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BL7550

TypeBrooddozen
KleurMeerkleurig

BLAFRE heeft heel wat leuks in petto om de terugkeer naar school bijzonder aangenaam te maken. Zoals deze übercoole lunchbox in de vorm van een tractor, echt voor de allerhipste kids. De lunchbox komt in verschillende kekke kleurtjes en kan na gebruik meteen de carwash in (euh... de vaatwasser uiteraard). Rarara, wie wordt de hipste van de klas?

Materiaal: vrij van BPA's en phtalaten.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
201660.35
Blafre is een familiebedrijf uit Noorwegen, opgericht in 2005. Het bedrijf is in handen van Ingrid en Remi. Ingrid is designer en Remi regelt al de rest. Hun grootste inspiratie is hun dochtertje, Nora. Duurzame & retro geïnspireerde kinderproducten De collecties van Blafre variëren van unieke opbergblikken , RVS drinkflessen en thermoskannen tot beddengoed , slabbetjes , papierwaren en kamer decoratie . Stuk voor stuk uniek in z’n design en gemaakt van de allerhoogste kwaliteit en de meest duurzame materialen.
Collectie Blafre lunchtijd !
Inspiratie en stories