Vaas uit keramiek giraf

Buitengewone vaas uit keramiek - Giraf

Staat: Nieuw product

Rice

RI101

Welcome to my jungle (231)

Een echte eye-catcher op elke tafel, op je kast, een plank of salontafel.

Deze vaas uit keramiek van Rice is gewoon geweldig leuk om naar te kijken en bovendien zorgt ze voor kleur en gezelligheid in huis. Wij geven ze alvast 10 op 10.

34,90 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : CEVAS-GIRA

Knappe keramiek vaas in de vorm van het hoofd van een giraf, uit de zomercollectie van Rice. Dit deco-item brengt sfeer in elke kamer. Uit dezelfde collectie is er ook een tijger vaas verkrijgbaar. Waar zou jij hem zetten?

Afmetingen: 19 x 19 x 24 cm
Materiaal: keramiek

RICE is een Deens bedrijf dat mooie accessoires en decoratie-stukken maakt voor jong en oud. Het design bevat steeds een unieke speelse toets met oog voor detail. De RICE-producten voegen kleur aan elke dag en elk huis of je nu aan het wassen, opruimen, baken, spelen of relaxen bent...

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1924190.9
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.
Collectie Welcome to my jungle
Inspiratie en stories