bouclier aigle rouge en bois

buitengewoon leuk houten adelaarsschild

Staat: Nieuw product

VAH

KZ20035

Beleef de gloriemomenten uit de geschiedenis helemaal opnieuw met het fantastische houten speelgoed van VAH.

Vertrek je op veldslag, ga je...

7,75 €

5,43 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

PersonageRidder
Korting- 30 %
Beleef de gloriemomenten uit de geschiedenis helemaal opnieuw met het fantastische houten speelgoed van VAH.

Vertrek je op veldslag, ga je op gevaarlijke missie of moet je een draak verslinden? Verdedig jezelf met het stoer adelaarsschild en overwin het gevecht! Je kan het schild gebruiken om je te beschermen, achter te verstoppen of aan te vallen. Met twee lederen riempjes aan de achterkant om het schild makkelijk vast te nemen.

Stimuleert de hand-oogcoördinatie en is ideaal voor een rollenspel. Voor kleine bengels vanaf 3 jaar. Afmeting: 31 x 42 cm. Materiaal: hout.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
314200.35
Voor zwaarden, schilden, bijlen, dolken en veel meer historisch speelgoed zit je bij VAH aan het juiste adres. Het familiebedrijf specialiseerde zich 35 jaar lang in traditionele houtbewerking en vandaag de dag zijn ze een kei in wat ze doen ! Traditioneel handwerk en innovatieve ideeën zijn de perfecte ingrediënten voor succesvol, artisanaal speelgoed voor kleine ridders, piraten en prinsessen. Ideaal voor stoere verkleedpartijen en avontuurlijk rollenspel. Met oog voor detail wil VAH kwalitatief speelgoed aanbieden voor alle fantasierijke bengels die de vreugde van de geschiedenis van top tot teen willen beleven ! « Quality not quantity » is het stokpaardje van het houtbewerking bedrijf. Alle handgemaakte VAH-producten worden geproduceerd in Duitsland. Zo kan het speelgoed vervaardigd worden met lokale producten. Verenigbaar met milieu- en gezondheidsstandaarden en gelabeld met CE testing stempels. Bovendien zijn alle zwaarden en dolken afgewerkt met onscherpe punten, zo gebeuren er geen ongelukjes. De liefde voor artisanale houtbewerking is voelbaar tot in het eindproduct. Neem zwaard en schild te hand en trek ten aanval !