Cadeauset 2 gouden vriendschapskettingen - BFF sterren

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA618

Mini cadeautjes, maxi pret! (708)

Vereeuwig jullie vriendschap met deze prachtige BFF kettingen. Deze 2 gouden kettingen hebben elk een ster in een andere vorm. Uniek dus net zoals jullie vriendschap!

Leuk om als vriendschapscadeau te geven of om te krijgen.

9,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 105732

TypeKettingen
KleurGoud

Leuke geschenkset met 2 gouden kettingen BFF sterren van Souza for Kids! Deze vriendschapskettingen zijn erg leuk en origineel om cadeau te doen aan je beste vriendin of aan 2 kindjes te geven die elkaar super graag zien en zo nog een beetje extra verbonden te zijn met elkaar. Ze hebben een hangertje in de vorm van een ster.

_

Souza for Kids beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
7910.008
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories