Cadeauset met gommen - Unicorn Erasers

Tiger Tribe's Eenhoorn Gummetjes: klein, leuk en super schattig.

Staat: Nieuw product

Tiger Tribe

BER431

Mini cadeautjes, maxi pret! (289)

Gommen was nog nooit zo magisch als met deze schattige unicorn gommetjes.

Kinderen zullen dol zijn op deze betoverende set van vier eenhoorngummen, elk in een mooie pasteltint en allemaal verpakt in een kleine magische geschenkdoos met regenboog.

4,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3761409

TypeSchrijfbenodigdheden
Leeftijdvanaf 3 jaar
Thema's en onderwerpenSprookjes en magische figuren

Cadeauset Unicorn Erasers van Tiger Tribe is een betoverende set van vier eenhoorn gummetjes, elk in een mooie pasteltint en verpakt in een magisch regenbooggeschenkdoosje,

De eenhoorn gom van Tiger Tribe is perfect voor in een advetnskalender of kerstsok en leuk als cadeautje voor schoolvriendjes en -vriendinnetjes, maar is ook een geweldig cadeautje voor in de goodiebag van een feestje.

En hoe schattig ze ook zijn (vergis u niet), deze eenhoorngummetjes zijn ideaal om al uw teken- en schrijffouten thuis of op school uit te gummen. Elke eenhoorn is 2,5cm groot, exclusief zijn hoorn!

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Ontdek de creatieve collectie van TIGER TRIBE en laat de verbeelding van je kinderen bloeien! In deze tijd van digitale overbelasting zijn de cadeaus van TIGER TRIBE precies wat ouders en kinderen nodig hebben om (terug) plezier te vinden in spelen. Inspirerend speelplezier met TIGER TRIBE Als missie heeft TIGER TRIBE om de aangeboren fantasie van kinderen te voeden en te stimuleren. Met hun unieke producten spelen ze perfect in op de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen, zodat ze zich kunnen onderdompelen in een wereld van plezier en avontuur. Veilig en plezierig spelen met kwaliteitsproducten De TIGER TRIBE collectie bestaat uit een breed scala aan creatieve producten, zoals kleurboeken, puzzels, knutselsets, spelletjes en nog veel meer. Elk product is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en kwaliteit, zodat kinderen veilig en met plezier kunnen spelen. Geschikte cadeaus voor alle leeftijden Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een verjaardag, een speciale gelegenheid of gewoon om je kinderen te verwennen, TIGER TRIBE heeft voor elk wat wils. Hun producten zij n geschikt voor kinderen van alle leeftijden en zijn een geweldige manier om ze te inspireren, hun creativiteit te stimuleren en ze even weg te halen van de schermen. Kom en ontdek de creatieve wereld van TIGER TRIBE en laat je kinderen genieten van uren speelplezier. Ontdek de prachtige collectie van TIGER TRIBE en laat de verbeelding van je kinderen bloeien!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories