Callum speelservies - Blue multi mix

Twaalfdelig kinderservies uit beukenhout met blauwe accenten

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD4671

Stijlvol spelen met Liewood (56)

Laat je kleintje vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen voor een heerlijke denkbeeldig theekransje met het Callum speeltafelservies.

Een perfecte accessoire voor elke speelkeuken, en alles wat je kleintje nodig heeft om een tafel te dekken die net echt lijkt.

33,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14536 6911

CollectieCallum
TypeImitatiespeelgoed
PrintsBlue multi mix
KleurBlauw
Korting- 40 %

Callum speelservies Blue multi mix van LIEWOOD is gemaakt van duurzaam beukenhout en creëert een realistisch gevoel voor kinderen tijdens het rollenspel. Mooi houten imitatiespeelgoed uit gelakt en gekleurd beukenhout dat perfect past in kleine handjes. Niet geschikt om echt uit te drinken.


Materiaal: 100% beukenhout
Afmetingen: Borden: 11 x 0,6 cm - Lepels: 0,6 x 2,5 x 7,7 cm - Kopjes: 5,5 x 5,5 cm
Onderhoud: enkel proper maken met een vochtige doek, niet onderdompelen in water

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Stijlvol spelen met Liewood
Inspiratie en stories