Chique mini rugzak Spooky - perzik

Staat: Nieuw product

Lässig

LSG049

Spooky Collectie van Lässig (13)

Met dit compact rugzakje is jouw kleuter helemaal klaar om erop uit te trekken.

De boekentas is waterafstotend, ruim en voorzien van een extra vak onderaan voor een coole lunch. Met dit roos tasje - met stoere spook print die licht geeft in het donker - ben je perfect uitgerust en neem je alles mee voor een geslaagde dag/uitstap.

34,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1203001826

CollectieSpooky
TypeRugzakken
KleurRoze

De mini Lässig Rugzak Spooky is de ideale rugzak voor kleuters en kleine kinderen: in het grote vak passen makkelijk een set reservekleren, speelgoed of een lunch voor een leuke dag op school. Als je de lunch wil fris houden kan je een ijspack in het vak onderaan stoppen. Een drinkfles past makkelijk in het zijzakje aan de buitenkant. Het vakje vooraan biedt dan weer ruimte om kleinere spulletjes weg te stoppen. De schouderriemen zijn aangenaam zacht en elk aanpasbaar naar je kind, een extra strapje ter hoogte van de borst zorgt dat de rugzak nooit van de schouders van je kleintje zakt. Er zit ook een duidelijk naam-etiket aan de binnenzijde zodat de boekentas niet verloren gaat. Ook verkrijgbaar in zwart.

Gewicht: 324 gram
Materiaal: 100% polyester - waterafstotend
Afmetingen: 24,5 x 15,5 x 27 cm

Het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. Lässig betekent: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.050.310.270.35
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.
Collectie Spooky Collectie van Lässig
Inspiratie en stories