Classic Lunchtas - Cars

Staat: Nieuw product

Fluf

BU255

Neem je lunch, snacks, fruitjes en zelf drankje mee in deze handige en milieuvriendelijke lunchtas gemaakt uit biologisch katoen en bedrukt met milieuvriendelijk inkt. De Cars tas is makkelijk afwasbaar en biedt genoeg plek voor een lunch en drinkfles. 

De Classic Lunchtas sluit met een drukknoopje net onder het handvat.

21,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LU-CARS-47

Classic Lunchtas CARS van Fluf is perfect voor het meenemen van je maaltijd. De tas absorbeert geen onaangename geuren en is makkelijk wasbaar. Je kan je naam erin schrijven en bovendien sluit deze lunch must-have met een handige drukknop, die zelfs kleine handen kunnen sluiten. Verkrijgbaar in verschillende designs, kies hier jouw favoriet >

Afmetingen: 20 x 28 x 11,5 cm

Materiaal: buitenkant 100 % biologisch katoen - vrij van BPA, lood en 100% voedselveilig

Wasadvies: de binnenvoering is afwasbaar met een beetje water, mag ook in de wasmachine maar niet geschikt voor de droogkast.
_

FLUF, dat zijn mooie, herbruikbare en wasbare rug-, lunch- en pennenzakken bedrukt met originele designs en gemaakt uit 100% biologisch katoen. Gemaakt om lang mee te gaan, om er goed uit te zien, met oog voor detail en vriendelijk voor de planeet en voor jezelf. Fluf is afkomstig uit Canada en bestaat sinds 2005.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.19
Fluf - Op zoek naar een originele draagtas, rugzak of pennenzak voor jouw kids? Dan moet je absoluut voor het Canadese Fluf gaan. Fluf staat voor 100% bio katoenen kinderproducten met unieke designs. Duurzaam, ecologisch en modieus!