Draagdoek BB Tai Love

Comfy draagdoek BB Tai - Love

Staat: Nieuw product

Babylonia

BB710

Op zoek naar een handige en ergonomische draagdoek? Dan is de BB Tai vast het antwoord. Deze draagdoek met een unieke Love print is perfect om je kleintje - van baby tot peuter -  dicht bij je te dragen en is gemaakt uit 100% bio katoen.

En wist je dat deze LOVE print niet alleen een stippellijn is maar ook de morse code voor liefde? It's all in the details.

119,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

De BB-Tai Love biedt je het gemak van een draagzak met het comfort van een draagdoek. Deze allround drager wordt gemaakt in een Fair Trade atelier in India. Bij elke BB-Tai wordt een handig draagtasje geleverd en zitten uitgebreide instructies voor de verschillende houdingen bij zodat je meteen kan genieten en op stap kan met je kleintje.

Maat: one size
Materiaal: 100% biologisch geweven katoen
Wasadvies: mag in de machine gewassen worden op max 30°C - niet geschikt voor de droogkast - strijken op lichtste stand.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.07
Babylonia - Babylonia is een groothandel die sommige van de populairste producten verdeelt, je vindt er ondermeer draagdoeken en buggyhoezen in badstof. Ook de welbekende Peppa-popjes en Bobuxschoenen vind je bij Babylonia.