compacte poppenhuis keuken 8pc

compacte poppenhuis keuken 8pc

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ30584

PETIT HOME by Djeco (24)

PETIT HOME: een nieuw Djeco-project vol fun en uitdagingen dat kinderen en architectuur verbindt. Deze collectie is ontstaan uit de...

19,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

PETIT HOME: een nieuw Djeco-project vol fun en uitdagingen dat kinderen en architectuur verbindt. Deze collectie is ontstaan uit de creativiteit en gecombineerde talenten van het Djeco team en de kennis van architecten, designers en decorateurs mét natuurlijk ook advies van mama's en kids.

Compacte keuken uit de Petit Home-serie ! Deze set bestaat uit 8 onderdelen: een koelkast, een kookeiland met spoelbak, 5 houten blikjes met eetwaren en een teiltje. Alle meubeltjes zijn voornamelijk van hout gemaakt en hebben een moderne look. Vul je Petit Home-poppenhuis met de prachtigste accessoires en meubeltjes ! Geschikt voor kids vanaf 4 jaar.

Waarschuwing: kleine onderdelen.


Leeftijdvanaf 4 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.116.2150.39
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!

product referentie :DJ07833

Collectie PETIT HOME by Djeco
Inspiratie en stories