Complete eetset voor pop - Mon grand poupon - 36/42 cm

Staat: Nieuw product

Corolle

COR149

Mon grand poupon van Corolle (40)

Geef net zoals echte mama's je kleintje te eten met deze complete eetset van Corolle. Je kan de lekkerste papjes en snackjes maken en op het hartjesbordje leggen, met de lepel kan je je pop eten geven en de slab met rand zorgt ervoor dat de kledij van je popje niet vuil wordt. Als dessertje is er een lekker koekje voorzien!

27,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 140320

CollectieMon grand poupon
TypePoppenaccessoires
KleurRoze
Afmetingen pop36 cm

Eetset Mon Grand Poupon uit de collectie van het Franse poppenmerk Corolle. In deze eetset zit alles wat je nodig hebt om je poppen van 36 en 42 cm eten te geven. Leuke match met de hoge eetstoel uit dezelfde collectie.

Inhoud set: een slab met opstaande rand, een koekje, een beker, een bord, een lepel en een tasje om alles mooi samen te houden en mee te nemen.

In de Corolle Mon Grand Poupon-poppencollectie zitten naast knappe poppen ook mooie poppenkleedjes en poppenaccessoires om heerlijk te spelen. Bekijk zeker de volledige collectie!

Maat: geschikt voor een pop van 36/42 cm uit de Mon Grand Poupon-collectie, pop apart verkrijgbaar en niet inbegrepen.
Leeftijd: vanaf 2 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
823350.38
Corolle  is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.Les Chéries by Miss CorolleDe Miss Corolle Collectie  heeft onder meer staande poppen met de prachtige naam ‘Ma Cherie’. De poppen zijn 33 cm hoog en zijn voor kids vanaf 4 jaar. Met deze popjes stap je in de verfijnde wereld van Camille, Chloe, Cécile, Clara en de andere lievelingetjes of Chéries van Corolle.Ma Corolle CollectieBij de Ma Corolle Collectie kan je 5 poppen personaliseren met leuke outfits en accessoires. De poppen zijn 36 cm groot en hebben prachtige, lange haren om te tooien. Geschikt voor kids vanaf 4 jaar.Mon Premier CollectieVoor de kleinste mini ouders vanaf 18 maanden is er de Mon Premier Collectie . De collectie bevat zachte babypopjes inclusief kleding en verzorgings-accessoires. Heerlijk om mee te spelen en te knuffelen.Mon Grand Poupon CollectieIn de Mon Grand Poupon Collectie vind je kleine popjes (36 cm), grote popjes (52 cm) en alle nodige accessoires, van buggy’s en bedjes tot kleren en flesjes. Perfect voor de mini mama’s en papa’s om met alle liefde hun baby te verzorgen.
Collectie Mon grand poupon van Corolle
Inspiratie en stories