pistolet Power Paul

cool Power Paul (laser)pistool met holster*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ21341

Laat de superheld in je naar bovenkomen met het Power Paul pistool! Want als je kleine superheld op een geheime missie gaat, mag zijn...

24,95 €

16,22 €

Zet op mijn verlanglijstje

Laat de superheld in je naar bovenkomen met het Power Paul pistool! Want als je kleine superheld op een geheime missie gaat, mag zijn pistool niet ontbreken. En het verandert in een uitgekiend lasserpistool wanneer de ingebouwde zaklamp wordt aangezet. Ideaal voor een heldhaftig rollenspel! Inclusief holster dat gemakkelijk aan een riem kan worden vastgemaakt.

Exclusief batterijen (3 x 1.5-V-AAA).
Materiaal: velours - polyester - klittenband.

TIP! Ben je helemaal in de ban van dit Power Paul pistool? Breid je verkleedkoffer dan uit met de Power Paul verkleedset met riem, cape en polsmouwen en het Power Paul masker!


PersonageSuperheld
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
141300.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301034