pistolet Power Paul

cool Power Paul (laser)pistool met holster*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ21341

Laat de superheld in je naar bovenkomen met het Power Paul pistool! Want als je kleine superheld op een geheime missie gaat, mag zijn...

24,95 €

Add to my wishlist

Laat de superheld in je naar bovenkomen met het Power Paul pistool! Want als je kleine superheld op een geheime missie gaat, mag zijn pistool niet ontbreken. En het verandert in een uitgekiend lasserpistool wanneer de ingebouwde zaklamp wordt aangezet. Ideaal voor een heldhaftig rollenspel! Inclusief holster dat gemakkelijk aan een riem kan worden vastgemaakt.

Exclusief batterijen (3 x 1.5-V-AAA).
Materiaal: velours - polyester - klittenband.

TIP! Ben je helemaal in de ban van dit Power Paul pistool? Breid je verkleedkoffer dan uit met de Power Paul verkleedset met riem, cape en polsmouwen en het Power Paul masker!


PersonageSuperheld
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
141300.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Reeds meer dan 70 jaar bouwt Haba zijn productportfolio steeds uit en hanteert hierbij steeds dezelfde hoge kwaliteitsnormen waarvoor het bekend staat.

product referentie :301034