Coole kinderpuzzel - Space Explorer - 36 stukjes

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER314

Apollo 11 inspiratie (108)

Met deze leerrijke puzzel maken kinderen kennis met de ruimte en de verschillende planeten. Elk puzzelstukje is prachtig geïllustreerd met veel details in mooie, levendige kleuren.

De puzzelstukjes zijn groot genoeg voor de kleine kinderhandjes om vast te nemen.

17,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3840778

TypeVloerpuzzels
Leeftijdvanaf 3 jaar
# Puzzelstukken31-40 stukken

Buitenaardse vloerpuzzel Space Explorer van Crocodile Creek bestaat uit 36 stukjes geïllustreerd met de verschillende planeten in ons zonnestelstel. De puzzelstukjes zijn verpakt in een stevige kartonnen doos in de vorm van een astronaut. .

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Materiaal: karton
Afmetingen puzzel: 50 x 69 cm

_

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.Animalia Collectie van Bob KolarDe  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes.Illustratieve Collecties van Rebecca JonesDeze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt.36 Dieren CollectieDe  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans.Eco-vriendelijke CollectieVoor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!
Collectie Apollo 11 inspiratie
Inspiratie en stories