coole knikkerbaan kiepemmer set

coole knikkerbaan kiepemmer set

Staat: Nieuw product

Haba

KZ19096

HABA knikkerbaan (36)

Dit geweldige pakket is een uitbreidingsset bij een Haba knikkerbaan. Creëer een extra spannend detail aan je baan met deze coole kiepemmer. Veel...

27,50 €

Add to my wishlist

Dit geweldige pakket is een uitbreidingsset bij een Haba knikkerbaan. Creëer een extra spannend detail aan je baan met deze coole kiepemmer. Veel speelplezier! Inhoud: 1 kiepemmer, 1 baan, 1 kubus, 1 balk, 6 knikkers.

Alle Haba bouwsystemen zijn met elkaar te combineren!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
13.19.333.20.786
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :1094

Collectie HABA knikkerbaan
Inspiratie en stories