matelas de jeu St-Tropez losanges roses

Coole matras St-Tropez - Pink diamonds

Staat: Nieuw product

Nobodinoz

KZ27168

Cozy corner met Nobodinoz (47)

Speelmatrasje in hippe Nobodinoz-print. Deze matras is perfect om een chill-hoekje te maken in de kinder-, speel- of woonkamer. Even loungen met...

57,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieHorizon collection
TypeSpeelmatrassen
Nobodinoz printsPink diamonds

Speelmatrasje in hippe Nobodinoz-print. Deze matras is perfect om een chill-hoekje te maken in de kinder-, speel- of woonkamer. Even loungen met een boekje of zelfs een klein dutje doen.
Leg een paar verschillende matrasjes op elkaar en een paar kussens erbij en je hebt een prachtig bankje. Durf verschillende prints en kleuren te mixen en matchen voor een geweldig resultaat !
Met afneembare hoes in katoen. Materiaal matras: geventileerd schuim. Hoes wassen op 30 graden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
6012040.35
De bruisende wereldstad Barcelona is de thuisbasis van het design label Nobodinoz. Wanneer je aan Barcelona denkt, denk je meteen aan zon, La Rambla, Gaudí, tapas, La Boqueria,…. Kortom: aan een stevige portie Spaans temperament.     Laat nu net kleur, creativiteit, passie, karakter en plezier de trefwoorden zijn die Nobodinoz hoog in het vaandel draagt. Zo doet de uitstraling van dit merk zowel jong als oud genieten. Rugzakken, pennenzakken, tapijtjes, beddengoed, kussens, slabben, slaapzakken, tipi’s,... worden overstelpt met de mooiste kleuren en hipste prints. De unieke designs kan je op verschillende items spotten en combineren onderling erg goed. Er rest nog maar één ding om te doen: gewoon mixen & matchen!
Collectie Cozy corner met Nobodinoz
Inspiratie en stories