Coole rugzak Flip - Stripe Navy

Staat: Nieuw product

ENGEL.

ENG069

Duurzame tassencollectie van ENGEL. (82)

Een coole rugzak die ook nog eens slim in elkaar zit, dat is de Flip van Engel. Hij is zo hip en handig dat iedereen op school ‘m ook zou willen dragen. In de Flip past reuze veel: je favoriet vestje, boeken en toilettas voor als je ergens een nachtje blijft slapen.

Zelf de laptop (max. 13 inch) van je moeder gaat er ook met gemak in. Je bent dus gewaarschuwd! :-)

47,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 11.226

CollectieStripe
TypeRugzakken
KleurMeerkleurig

Deze hippe rugzak Flip Stripe Navy van ENGEL.  heeft aan de bovenzijde een ruime opening die je kan sluiten met een drukknoop. Daarna kan je de tas oprollen en dicht maken met een aluminium haakje. Dit grote vak is eveneens handig te bereiken via een opening aan de achterzijde. Lekker slim, zo heb jij je kleinere spulletjes snel te pakken. En dat geldt ook voor de waterfles, die je in het zijvak kan steken. Aan de voorkant zit nog een apart vak met een rits. Natuurlijk is de tas op de rug te dragen maar hij heeft ook een kort handvat.

Je ziet het niet maar het is wel heel leuk om te weten: deze grote, unisex rugzak is gemaakt van oude PET-flessen en vriendelijk voor het milieu. De mat gecoate tas is waterafstotend en een vlekje poets je er gemakkelijk af. Aan de binnenzijde is de tas gevoerd.

Let op: deze gestreepte print toont in combinatie met de beschermende coatingslaag na verloop van tijd wat gebruikssporen. Door het vouwen van  het stevige materiaal kunnen op de donkere delen hier en daar lichte strepen verschijnen. 

Afmeting: 26 x 15 x 35 cm

Materiaal: gerecycleerde PET-flessen, polyester

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1526350.45
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!
Collectie Duurzame tassencollectie van ENGEL.
Inspiratie en stories