Coole sloffen - Tijger

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

Welcome to my jungle (214)

Wraaaaah! Deze zachte tijger pantoffels zijn zowel praktisch voor in de winter binnenshuis te dragen als leuk om je tijger of leeuwenkostuum helemaal af te maken.

De 'scherpe' nagels geven je meteen een zalige, stoere look.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 105163

PersonageTijger
TypePantoffels*
KleurBruin

Zachte tijger sloffen met strepenmotief en 'scherpe' nagels van Souza for Kids. Zowel praktisch voor in de winter binnenshuis te dragen als leuk om je tijger- of leeuwenkostuum helemaal af te maken. Verkrijgbaar in 3 verschillende maten.

Maten: 25/27 - 28/30 - 31/33

-

Souza for Kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Welcome to my jungle
Inspiratie en stories