Coole stationery set - Ruimte

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC134

Apollo 11 inspiratie (135)

Als geboren avonturier beleef je vast grootse avonturen, als je deze wil opschrijven is er geen betere manier dan deze Ruimte stationery set van A Little Lovely Company. Bovendien past hij perfect bij de rest van de back to school-collectie van dit hippe, Nederlandse merkje.

5,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : STSESP13

CollectieBack to school
TypePapierwaren
KleurBlauw
A Little Lovely Company figuurRuimte

In de A Little Lovely Company stationery set Ruimte set zit een schriftje met harde kaft voor mooie verhalen, een handig schrijfblokje voor aantekeningen en een stoere pen. Verzamel ook de tijger jungle etui, rugzak en drinkfles zodat je optimaal voorbereid bent op ieder avontuur.

Afmetingen: 13 x 17,8 x 2,1 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Ontdek snel alle collecties van A Little Lovely Company waaronder de wondermooie Sparkle collectie ,  Sleepover Essentials  en Little Lovely Lampjes !
Collectie Apollo 11 inspiratie
Inspiratie en stories