Coole turn/zwemzak - Rode panda

Staat: Nieuw product

Coq en Pâte éditions

CP534

Of je hem nu gebruikt als turnzak of meeneemt naar de wekelijkse zwemles, deze tas uit biologisch katoen zal altijd stralen. Het zacht blauw geel contrasteert mooi met de grafische print van de rode panda.

16,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieWe Are Family
TypeTurn/zwemzakken
KleurBlauw
DiertjesRode panda

Fantastisch turn/zwemzakje met een Rode Panda op, uit de Save Our Species-collectie van Coq en Pâte. Licht en makkelijk op de schouders te dragen, handig om overal mee naartoe te nemen: judo, zwemles, familiefeest of een picknick in het park.

We delen 98% van ons DNA met hen, dat maakt ons familie! De We are family capsule collectie van Coq en Pâte zet de bedreigde apen in de kijker, de afgelopen 50 jaar in 70% van de populatie verdwenen daarom moeten we nu reageren. Met deze zomercollectie willen ze graag aandacht vragen voor bedreigde apensoorten, biodiversiteit en samen werken om de gorilla, orang-oetan, mandril; gibbon en chimpansee te beschermen in de toekomst.

Afmetingen: 37 x 33 cm

Materiaal: GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Geproduceerd in India op ethisch verantwoorde wijze. Zeefdruk met watergedragen inkt met AZO-vrije kleurstoffen.

Wassen: binnenstebuiten op 30°C

Zoals bij alle Coq en Pâte-collecties, zijn de illustraties op deze tas van de hand van Madeleine Rogers, de Engelse ontwerpster van MIBO. De illustraties zijn gebaseerd op paper toys dieren die ze ontwerpt in gerecycleerd papier en natuurlijke inkt. Alle items van Coq en Pâte worden trouwens gemaakt van organisch katoen met respect voor dier en milieu. 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3210.06
Coq en Pâte éditions - Coq en Pâte maakt fashionable accessoires voor kinderen. Tijdens het doorlopen van het creatieve proces besteden ze veel aandacht aan de ethische codes. Coq en Pâte wil het goede voorbeeld geven en tonen dat het mogelijk is om het hele productieproces te doorlopen en toch nog mens en omgeving te respecteren. Hun artikels worden vervaardigd in India en ze gebruiken organisch katoen, volgens de fair trade principes.Liefdevolle kindercollecties met respect voor het milieuHun prachtige collectie zal jouw hart veroveren. Zakken, pakjes, koffers, T-shirts, sjaals, pareos, & zakdoekjes. Allemaal creaties gericht op bedreigde wilde diersoorten om kinderen en hun ouders voor te lichten over de bescherming van bedreigde biodiversiteit.