Coole Twist & Snack snackdoosjes - Mama Llama

Staat: Nieuw product

SugarBooger

MCH107

Hey, hoe leuk is dat? Deze Twist & Snack toren bestaat uit 3 snackdoosjes die je makkelijk kan stappelen en aan elkaar vastmaken. Je kan ze ook vullen met lekkers of met melkpoeder voor je baby. Ideaal voor onderweg!

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SBA1380

De Sugar Booger Twist & Snack toren Mama Llama zijn 3 snackdoosjes die je kan vullen met lekkers of met melkpoeder voor je baby. Ideaal voor onderweg, met 3 verschillende formaten en helemaal vrij van nare stoffen zoals BPA. Met de bijgeleverde karabijnhaak kan je de fles makkelijk bevestigen waar je maar wil.

SugarBooger heeft een leuke vintage look, hun collectie worden gekenmerkt door de vrolijke en kleurrijke prints. Ze maken o.a. bestek, servies, boekentasjes, drinkflessen en brooddozen.

_

Afmetingen: ø 5,7 cm x ongeveer 20 cm hoog

Materiaal: tritan, polypropeen, silicone - ftalaat- en BPA-vrij, voedselveilig.

Gebruiksadvies: mag in het bovenste rek van de vaatwasser - maar we raden hadnwas aan als je print optimaal wil bewaren - niet geschikt voor de microgolf.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
SugarBooger - Dit Amerikaanse merk werd in 2003 ontwikkeld door de Californische Lisa Lowe. Als kind was ze al bezig met het maken van spullen, verpakking inclusief, die ze dan verkocht aan haar kleine broer. Na een design opleiding enkele jaren later, startte ze haar eigen bedrijf. SugarBooger maakt o.a. vrolijke kinderserviesjes in een hele resem leuke thema's. Lisa omschrijft het zelf als : "Sweet with a dash of mischief, created for kids, parents and the people who love them."