Cosy Rainette schort voor op het fietsstoeltje - blauw

Staat: Nieuw product

Rainette

RAI028

Zowel geschikt voor het fietsstoeltje vooraan als achteraan. Ideaal om je kleintje in alle comfort mee op de fiets te nemen tijdens de herfst, winter, lente, ...

Deze heerlijke fietscover voor het fietsstoeltje is voorzien van een zachte fleece aan de binnenkant, waterproof stof aan de buitenkant en afgewerkt met reflecterende banden. In een handomdraai aan te doen en het blijft perfect zitten rond het stoeltje dankzij de elastieken.

85,90 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 30502

Regenbestendige Rainette fietscover voor op het fietsstoeltje, ideale fietskledij voor je kleintje achterop de fiets, beschermt het lichaam, de benen en voetjes tegen koude én regen. Deze schort komt in 1 maat maar is makkelijk aan te passen aan de grootte van je kind. Verkrijgbaar in 2 kleuren. Rainette combineert vindingrijkheid en innovatie in hun producten: deze blauwe regenbroek is groot genoeg om over gewone kledij aan te trekken en past om elk standaard kinderzitje op de fiets.

Met aanpasbare riem rond de nek, elastiek om de cover rond je fietszitje te bevestigen en komt in een handig en compact opbergzakje, makkelijk om op te bergen en met je mee te nemen. Afgewerkt met reflecterende randen voor extra zichtbaarheid in het verkeer.

Maat: one size voor kleintjes vanaf 9 maanden tot ongeveer 5 jaar.
Afmetingen: 75 x 55 cm - gewicht: 290 gram
Materiaal: gemaakt uit stoffen en materialen zonder schadelijke of giftige stoffen - perfect veilig voor de gezondheid van je kind en het milieu - draagt het OEKO-Tex label

_

Rainette is een start-up uit Frankrijk die ons duurzame, praktisch en leuke fietsaccessoires brengt en accessoires om je veilig én zichtbaar in het verkeer te begeven. Handige regenjassen, reflecterende veters, reflectoren en reflecterende stickers om je fietshelm of fiets zelf te personaliseren. De hele Rainette-collectie is een hit voor iedereen die graag en vaak met fiets rijdt naar school, opvang of ..

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.555