Creatief handboek - Geboortecadeautjes

Staat: Nieuw product

Forte Uitgevers

KZ25031

Zelf iets maken voor een pasgeboren baby is altijd een feestje. In Geboortecadeautjes vind je de leukste projecten om zo’n persoonlijk...

14,95 €

4,49 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : *

Korting- 70 %

Zelf iets maken voor een pasgeboren baby is altijd een feestje. In Geboortecadeautjes vind je de leukste projecten om zo’n persoonlijk geschenk zelf te maken: een vrolijk tutteldoekje, een handig speenkoord, een zacht babydekentje of een warme kruikenzak; deze en nog veel meer babyprojecten vind je in dit boek. Met vertederende foto’s, duidelijke patronen en heldere beschrijvingen.

Nadia van Zanten-Witbooi en Tatiana Ozimáková zijn samen het duo Zusjes. Ze staan op markten en braderieën met hun ontwerpen en geven workshops over het zelf maken van hun vrolijke creaties.

Auteurs: Nadia van Zanten-Witbooi & Tatiana Ozimáková
ISBN: 9789462500082
Omvang: 64 blz

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
182100.35
Forte Uitgevers is een zelfstandige non-fictie uitgeverij en brengt praktische en inspirerende boeken op de markt die volop handvatten bieden om met je hoofd, je hart en je handen aan de slag te gaan. Het is een sterk boekenmerk op het gebied van Opvoeding, Creativiteit, Lifestyle, Spiritualiteit, Praktische psychologie, Informatieve kinderboeken en Sport.