Creatieve fantasie schaar - Water lily

Staat: Nieuw product

Eeboo

KZ23551

Zit jij boordevol creativiteit? Neem dan de fantasie schaar van eeBoo in de hand en knip, plak, maak! De gekleurde handvaten zijn op maat van...

7,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Zit jij boordevol creativiteit? Neem dan de fantasie schaar van eeBoo in de hand en knip, plak, maak! De gekleurde handvaten zijn op maat van kleine vingers en lijken wel op vlindervleugels! De rand van de verpakking toont het knippatroon en op de achterzijde staan enkele tips waarvoor je de fantasie schaar kunt gebruiken. Met een zachte grip en geschikt voor kids vanaf 5 jaar. Knippen maar!

Every time you snip a line... the edge you cut makes a design!
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
715.500.35
Eeboo -  Handzame, mooie en educatieve spelletjes: dat is eeBoo! Het Amerikaanse merk vindt oude ideeën heruit en giet ze in een verfrissend, hedendaags jasje. Voor het design van zijn producten doet eeBoo regelmatig beroep op gekende en geliefde illustratoren van kinderboeken. Dat maakt eeBoo 100% origineel! EeBoo wil niet alleen de fantasie en creativiteit van kids aanmoedigen, maar ook ouders inspireren om samen met hun kinderen te spelen en creëren. From games to crafts, to imaginative play… an eeBoo gift will make a child’s day!