omkeerbaar zonnehoedje met streepjes

Cute omkeerbaar zonnehoedje met streepjes

Staat: Nieuw product

Lässig

Lässig: Splash & Fun (68)

Laat je kindje veilig in het warme zonlicht spelen met dit schattig zonnehoedje van Lässig. Het is omkeerbaar dus je kan afwisselen of je kleintje zelf laten kiezen tussen de hippe streepjes of zacht licht blauw, wat misschien helpt om het altijd op te laten staan ;-)

15,95 €

Add to my wishlist

Schattig gestreept zomerhoedje dat langs beide kanten gedragen kan worden: kies zelf of je lichtblauw of de streepjes verkiest... of wissel af en maak elke uitstap naar buiten extra leuk. Dit unisex zonnehoedje heeft handige touwtjes zodat het goed blijft zitten en niet kan wegwaaien tijdens het spelen of zwemmen. Het UV-beschermend materiaal met een factor 50+ biedt goede bescherming maar vergeet niet je kleine hartendief ook voor de rest regelmatig in te smeren tegen de leuke maar schadelijke zon.

Verkrijgbaar in verschillende maten van 0 tot 36 maand

Materiaal 100% polyester

Het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. Lässig betekent: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van übercoole tassen en leuke strand- en zomerkledij is het oogverblindende resultaat.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.190.330.010.05
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.

product referentie :1433005211-18

Collectie Lässig: Splash & Fun
Inspiratie en stories