Zonnehoedje - Brave bear

Cute rood zomerhoedje voor de allerkleinsten

Staat: Nieuw product

Trixie

Rust color by Trixie (18)

Ben jij ook zo'n fan van de zomer? Elk moment van de dag buitenshuis doorbrengen, naar hartelust buiten spelen en ontdekken. Een heerlijke boost aan vitamine D doet wonderen voor je gemoed.

Alleen kan de zon ook schadelijk zijn en is het handig een zonnehoedje voor je mini te voorzien tegen de zon en warmte. De Trixie zonnehoed is gemaakt uit ademend biologisch katoen en heeft een goede brede band, waardoor de ogen van je kindje ineens ook beschermd zijn.

14,95 €

10,47 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 14-092

TypeZonnehoedjes
PrintsBrave Bear
KleurRood
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Cute zonnehoedje Brave bear uit de collectie van Trixie. Een onmisbare zomeritem dat nog leuk staat ook! Het handige lintje rond de kin zorgt ervoor dat het hoedje zonder problemen op zijn plaats blijft zitten, waardoor het ravotten en spelen zeker niet in de weg zal staan.

Check de rest van de Brave Bear collectie voor meer leuke items.

Materiaal: 100% biologisch katoen
Leeftijd: verkrijgbaar in 5 verschillende maten - vanaf 3 maanden tot 3 jaar

_

Het Belgische babymerk Trixie heeft tal van spulletjes om je kleine lieveling mee te omringen vanaf de eerste dag. De must-haves passen perfect op je babylijst en zijn niet alleen praktisch maar ook erg leuk om naar te kijken dankzij de diepe kleuren, moderne prints en duurzame materialen. Trixie garant voor duurzame en kwalitatieve producten die zowel kind als ouder aanspreken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.02
  • Door Anonymous A.
  •  de 27/04/2021
leuk hoedje, komt wel helemaal uit India.
  • Door Anonymous A.
  •  de 22/02/2021
Luchtige stof, ideaal ook voor de warmere dagen.
Trixie is een fris en jong merk voor de allerkleinsten tot de flinke kleuters en net iets ouder. Al hun producten zijn met grote zorg ­ontworpen met originele, kleurrijke prints en fijne materialen, zonder schadelijke stoffen en vervaardigd uit uiterst zacht biokatoen. Dit Belgisch merk is zeker het ontdekken waard!Fantasierijke collecties voor baby’s tot tienersBij Trixie vind je alle basisbenodigdheden en decoratie voor een prachtige kinderkamer. Ook voor de badkamer en speelkamer heeft Trixie de juiste accessoires in huis. De collecties gaan van echte eyecatchers met felle kleuren en levendige prints, tot collecties met zachtere kleuren en subtielere prints.Mooie kinderproducten met respect voor het milieuTrixies producten moeten niet enkel mooi zijn, maar moeten ook lief zijn voor onze planeet . Daarom kiezen zij steeds voor de stof- en productiekwaliteit en maken ze steeds hun producten van biologisch katoen .
Collectie Rust color by Trixie
Inspiratie en stories