Dagboek - Unicorn Rainbows

Magisch kinderdagboek met slotje voor al je geheimen

Staat: Nieuw product

Tiger Tribe

BER426

Rainbowlove (147)

Een dagboek geeft je misschien een nostalgisch gevoel, tegelijk is journaling hotter dan ooit. Geef deze prachtig geïllustreerde afsluitbare dagboek aan je kleine hartendief.

De binnenpagina's zijn ook in kleur en afgewerkt met een bijpassende illustratie. Het dagboek sluit met een slotje.

9,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3761602

TypeDagboeken
Technieken & ambachtenSchrijven
Leeftijdvanaf 3 jaar
Thema's en onderwerpenSprookjes en magische figuren

Heerlijk Dagboek Unicorn Rainbows uit de collectie van Tiger Tribe komt met een slotje en 2 sleuteltjes zodat je al je geheimen gerust aan dit notitieboekje kan toevertrouwen.

Leeftijd: 3 +
Afmetingen: 14,9 x 21,6 x 1 cm
Materiaal: papier

_

Tegenwoordig is bijna alles digitaal, maar de geweldige collectie van TIGER TRIBE zorgt voor een vrolijk en welgekomen tegengewicht. De vrolijke collectie geschenken, creatieve benodigdheden en fijne hebbedingen zijn precies waar ouders en hun kroost naar verlangen. Dit merk uit Australië tovert een glimlach op het gezicht van ieder en is geweldig om te geven én te krijgen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Ontdek de creatieve collectie van TIGER TRIBE! In deze tijden van digitale overbelasting zijn de Tiger Tribe-cadeaus precies waar ouders en kinderen naar verlangen. Hun missie? (Terug) plezier vinden in spelen! TIGER TRIBE doet verbeelding bloeien en speelt perfect in op de aangeboren fantasie van kinderen. Geweldige, creatieve speelsets om mee te scoren! De rijke collectie, ruime keuze, verschillende knappe design, prijs/kwaliteit ... zijn maar enkele redenen waarom dit jonge merk perfect past in De Kleine Zebra familie. Alle producten zijn ontworpen door het fantastische ontwerpteam van Tiger Tribe, gevestigd in Melbourne, Australië. Tiger Tribe-producten vrolijken elk speelmoment op en zijn de leukste cadeautjes om te geven én te krijgen!
Collectie Rainbowlove
Inspiratie en stories